Tattooshop

Interieur tattooshop

Interieur tattooshop

In mijn prachtige tattooshop in de Keucheniusstraat 3f staat kwaliteit, professionaliteit en hygiëne voorop. De tattooshop is geïnspireerd op het Oosterse thema. De shop is licht, ruim en goed ingedeeld. Alle materialen die nodig zijn voor het zetten van een tatoeage zijn zorgvuldig ingedeeld en opgeruimd.

Demijnes Tattoo Art is GGD-goedgekeurd en werkt volgens alle richtlijnen die voor de tattooshop in Nederland zijn opgesteld. De tattoostoel en het interieur

GGD keurt de shop regelmatig en bekijkt of de tattooshop werkt volgens alle hygiëne regels die in Nederland gelden. Demijnes Tattoo Art is als goedgekeurde tattooshop terug te vinden op de website van de GGD : www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Tattoo voorbeelden en wensen

Demijnes Tattoo Art is een tattooshop waar je geïnspireerd wordt en waar je in alle rust een tattoo kunt uitzoeken. Wij willen je laten weten dat er voor jouw tattoo alle tijd genomen wordt. Je tattoo hoeft niet altijd vanuit een boek, tijdschrift of van internet gekozen te zijn.

Entree tattooshop

Je kunt ook je “eigen” tattoo samenstellen. Met jouw eigen ideeën of ontwerpen kun je altijd langskomen, hiervoor hoef je niet speciaal een afspraak te maken, dan gaan we samen aan de slag en maken we er iets unieks van, iets dat precies bij jou past. Een tattoo is tenslotte iets zeer persoonlijks, waar zorg en aandacht aan moet worden besteed.

Tattoo inspiratie opdoen

Demijnes Tattoo Art begrijpt dat, dus…. als je vragen hebt over je idee of ontwerp, je het fijner vindt om wat ideeën op te doen in de shop, kom dan gerust langs en bekijk de vele voorbeelden die in onze magazines en boeken aanwezig zijn of we zoeken op de laptop naar een goed idee. Er zijn vele mogelijkheden om voor jou die ene unieke tattoo en stijl te vinden.