Over de tattoo-artiest

Hans van Demijnes Tattoo Art

Dromen over tatoeages komen uit in Maassluis

Demijnes Tattoo Art Maassluis is dé tattooshop voor het zetten van je tatoeage en is ontstaan uit mijn passie voor tekenen en later voor tatoeage en tatoeëren. Mijn naam is Hans Bruinings en ik ben de tattoo-artiest bij Demijnes Tattoo Art in Maassluis, ik heb inmiddels meer dan 18 jaar ervaring met het zetten van de tatoeage en ben sinds 12 jaar de trotse eigenaar van deze mooie tattooshop in Maassluis, maar voor het zover was ben ik  jaren lang aan het tekenen en ontwerpen geweest. Dit waren vooral abstracte tekeningen die ik aan de lopende band maakte. Er werd wel vaker tegen mij gezegd dat ik die tentoon moest gaan stellen, maar dat zag ik toen niet zo zitten. Later toen ik zelf aan tatoeages begon, die ik zelf in binnen- en buitenland liet zetten, wist ik dat ik dat écht wilde gaan doen. This was it! Een tattoo is voor altijd en de drager ervan houdt de tattoo voor altijd bij zich, dat vond ik een mooie gedachte. Dus een tattooshop moest het gaan worden.

De tattooshop

Van tatoeage naar tattoo-artiest en tattooshop

Dit plan voor een tattooshop heeft jaren lang door mijn hoofd gespeeld, maar ik moest bij het begin beginnen, dus toen de tijd rijp was ben ik in Rotterdam terecht gekomen om het tattoo vak te leren. De tattooshop in Rotterdam was geweldig en Robert, zelf tattoo-artiest, een perfecte leermeester. Ik had het daar dan ook heel erg naar mijn zin en leerde heel veel, maar mijn meiden, mijn vrouw en dochters, konden niet altijd langskomen en dat vond ik jammer. Ik wilde het eigenlijk dichter bij huis gaan zoeken. Eerst heb een tijdje met het idee van een eigen shop rondgelopen en eind 2009 zijn we begonnen met het zoeken naar de juiste locatie voor Demijnes Tattoo Art. De locatie in de Keucheniusstraat 3f was eigenlijk zo gevonden. Wat is nou een betere plek voor een tattooshop dan bij de Haven in Maassluis. Havens en tattoos zijn al sinds vroeger een perfecte combi.

Tattooshop opent deuren

Het was het goeie moment om mijn droom waar te maken en mijn eigen tattooshop te openen. Demijnes Tattoo Art is sinds 17 april 2010 een feit! Vanaf het allereerste moment dat de shop zijn deuren opende is de tattooshop een veel bezochte plek. Er zijn veel klanten uit Maassluis, maar ook vanuit het hele land. Je weet zelf hoe zoiets gaat….. Je ziet een tattoo die je bevalt en vraagt wie hem heeft gezet. Betere reclame dan mond op mond reclame is er niet. Nu dat wij er alweer heel wat jaren zijn, zijn veel klanten vaste klanten geworden en lopen regelmatig binnen voor nog een tattoo of voor een bakkie en een praatje. Zij vormen de ruggengraat van de tattooshop.

Hans met zijn tattoomachine

Vragen over of afspreken voor je tatoeage

Ook jij kunt bij ons altijd binnenkomen voor advies, een afspraak, een ontwerp of een vraag, hiervoor hoef je niet eerst een afspraak te maken. Ook hoef je bij ons niet, zoals veel andere shops wel doen, een aanbetaling te doen voor de afspraak van je tattoo en wij vragen je ook geen ontwerpkosten. Een afspraak is een afspraak en een prijs een prijs. Het is een kwestie van vertrouwen tussen de tatoeëerder en de klant. Demijnes Tattoo Art onderscheidt zich van veel andere shops door één op één te werken met de klant en daarom zijn er niet nog meer klanten tegelijk aanwezig om zich te laten tatoeëren. Persoonlijk aandacht voor jou is heel belangrijk, je wilt niet het gevoel hebben een nummer te zijn. Daarom is Demijnes Tattoo Art uniek, persoonlijk en bijzonder…… Kom kijken en overtuig jezelf!